Timo Mehto

+358407677415

Timo Mehto Regrade Oy

Regrade on vuonna 2012 perustettu konsultointiyritys. Yrityksen omistaa ja sen toimitusjohtajana toimii Timo Mehto.

Timon tarina:

Synnyin maatalon poikana Keski-Suomessa Konnevedellä. Sieltä tieni lukion, ja armeijan jälkeen toi Helsingin yliopistoon opiskelemaan pääaineena fysiikkaa. Pari vuotta meni nopeasti opiskellen matematiikkaa, fysiikkaa ja tilastotiedettä. Kuitenkin kaipasin käytännönläheisempää suuntaa opiskeluilleni, mm. n-ulottuvuuksiset avaruudet tuntuivat liian teoreettisilta, ja kaupalliset aineet alkoivat entistä enemmän kiinnostaa. Vaihdoin opiskelupaikkaa Viikkiin Maatalous-Metsätieteelliseen tiedekuntaan, josta maisterina ja agronomina valmistuin. Pääaineeni oli markkinaekonomia.

Kiinnostus lukuihin ja laskemiseen on ollut aina osa elämääni. Numeroisen kautta pystyy hahmottamaan asioita luotettavasti, vaikka toimiala ei tuttu olisikaan. Vahvistusta asialle on antanut kokemukseni yrittäjistä, jotka ovat miljoonaomaisuuden luoneet. He kaikki ovat osanneet laskea, ja sitä kautta rakentaneet menestyviä liiketoimintoja.

Työurani alkoi elintarviketeollisuudessa, sieltä siirryin teknisen kaupan alalle. Toimitusjohtaja kokemusta minulla on yli 20 vuotta.

Regrede Oy:n perustin vuonna 2012, ja siitä lähtien olen toiminut päätoimisena yrittäjänä ja konsulttina. Suorahakuja teen yhteistyössä Talent Hunters Oy:n kanssa jonka palveluihin Talent Pro Oy:n kautta sisältyvät myös vuokrajohtajapalvelut.

Perusarvoja toiminnassani ja ajatusmaailmassani ovat asioiden pitäminen yksinkertaisina. Teorioita ja tutkimusta on hyvä tuntea, mutta usein tuntuu, että asioista tehdään turhaan liian monimutkaisia. Itse haluan keskittyä asioihin, joihin voi vaikuttaa, ja niitä kehittämällä tehdä tulosta.